Osnovne informacije

Skijanje – Les 2 Alpes / Francuska

Les 2 alpes na nadmorskoj visini od 1650-3560 m nalazi se ukupno 220 km povezanih staza (44 km crnih, 78 km crvenih, 78 km plavih), ukupno 3 gondole, 3 kabinske žičare, 25 sjedežnica, 20 vučnica, 1 planinski vlak, veliki snowpark. Gradić nudi puno shopping mogućnosti, restorana, barova i diskoteka. U cijenu ski karte Grand Galaxie uključeno: 6 dana skijanja u Les 2 Alpes, 2 dana skijanja na skijalištu Alpe d'Huez, 1 dan skijanja u Serre Chevalier, Montgenevre i Sestriere, klizalište i javni vanjski grijani bazen…

LES 2 ALPES – FRANCUSKA
10 dana 7 noćenja / autobus

U cijenu je uključeno:
*Prijevoz na relaciji Sarajevo – Briancon – Les2Alpes – Briancon – Sarajevo
*Smještaj u apartmanima po želji na bazi 7 noćenja;
*Šestodnevni ski pas za Les2Alpes te, Briancon i Ale d'Hues
*Korištenje javnog bazena u Les 2 alpes;
*Lokalni prijevoz u gradu Briancon i Les 2 Alpes;

U cijenu nije uključeno:
*Turistička taxa u gradovima (cca 14 EUR za sve dane boravka);
*Prijevoz između gradova u Serre Chevalier Vallee;
*Završno čiščenje Apartmana; -indiviudalno ili uz doplatu cca 50,00 EUR
*Posteljina i ručnici; -cca 12,00 EUR
*Izleti koji će biti u ponudi predviđeni programom putovanja;
*Kaucija za apartmane -cca 300,00 EUR (gotovina, credit card Visa ili Master, dok se Diners ne prima) Taj iznos se vraća prilikom izlaska iz apartmana;

NAPOMENA:
*U apartmanu nema: spužvica za suđe, sol, papar, šećer, deterđent za pranje suđa, tablete za perilicu suđa (to sve možete kupiti u lokalnim supermarketima direktno u Les 2 Alpesu, ili ponijeti iz BIH)
*Sa ključevima apartmana dobijate i SKI KARTE;VAŽNE INFORMACIJE O SKI KARTI:
*Gradski javni prijevoz i ulaz na otvoreni grijani gradski bazen i klizalište su besplatni sa ski kartom (najam klizaljki se naplaćuje);
*Ski karta je terminska i vrijedi do datuma koji je naznačen na skipassu. Slika nije potrebna, a karta je neprenosiva na drugu osobu.
*Po primitku ski karte, svakako zapišite ili slikajte dugački ili kratki broj sa Vaše ski karte.
U slučaju gubitka ski karte, ovaj broj će Vam biti potreban za izdavanje zamjenske karte(bez njega neće biti moguće izdati duplikat u slučaju gubitka).
DODATNE INFO O SKI KARTI:
*Karta vrijedi za jedan dan skijanja na okolnim skijalištima u domeni Grand Galaxy (SERRE CHEVALIER,LA GRAVE MONGENEVRE I PUY ST VINCENT) i dva dana skijanja na skijalištu ALPE D’HUEZ .
*Sa vodičom dogovoriti ako bude dovoljan broj zainteresiranih da idete na druga skijališta. Uz doplatu moguće sa busem.
*Javni prvoz: ski shuttle bus prometuje 2 x sedmično: srijedom i četvrtkom, povratna karta cca. 18 EUR po osobi; cca. 60 km od Les 2 Alpesa, rezervacija karte 48 sati prije polaska ski busa.
*Gradski javni prijevoz i ulaz na otvoreni grijani gradski bazen i klizalište su besplatni sa ski kartom. (najam klizaljki se naplaćuje)

Termini