Osnovne informacije

PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA!
KRSTARENJE MEDITERANOM
Genoa – Napulj – Messina – La Valletta/Malta – Barcelona – Marseille – Genoa
10 DANA
30.03-09.04.2019.
MSC BELLISSIMA – NAJNOVIJI I NAJLUKSUZNIJI BROD U FLOTI MSC-a!

MSC Bellissima – Najnoviji Flagship MSC flote!

 

Pođite sa nama na krstarenje Mediteranom luksuznim brodom MSC Bellissima!
MSC Bellissima će ponuditi nevjerovatna broj tehničkih značajki kako bi se suprotstavio onima njezinog sestrinskog broda MSC Meraviglia. Prije svega, inovativna tehnologija MSC for Me pruža poboljšano iskustvo na brodu, povezujući vas sa svojim prijateljima na brodu, posadom i samim brodom. Dvoetažna unutrašnjost ima spektakularnu LED kupolu dužine 80 metara, a prepuna je radnji, restorana i barova. Za zabavu, možete uživati ​​u 2 potpuno nove Cirque du Soleil predstave dizajnirane posebno za MSC Bellissima i opustite se na specijalno dizajniranim bazenima – prava oaza za djecu i odrasle.

Do Đenove vozimo se najboljim autobusom koji trenutno postoji u Bosni i Hercegovini, superluksuznim najnovijim MAN-om! Da bi putovanje bilo što ugodnije i u odlasku i u povratku prespavat ćemo u Italiji. U povratku ćemo posjetiti Milano, a nakon Milana svratiti i u nezaobilazni shopping kod Breše!

PROGRAM PUTOVANJA

 1. DAN, 30.03.2019. (SUBOTA), SARAJEVO – VERONA
  Okupljanje putnika na Autobuskoj stanici u Sarajevu u 6.30h. Polazak autobusa u 7.00h. Putovanje superluksuznim Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo – Zenica – Doboj – Bosanski Brod – Zagreb – Ljubljana – Verona uz usputne pauze. Po dolasku u Veronu, smještaj u hotel. Noćenje.

2-9. DAN, 31.03-07.04.2019. (NEDJELJA-NEDJELJA),  VERONA – ĐENOVA – NAPULJ – MESSINA – LA VALLETTA – BARCELONA – MARSEJ – ĐENOVA

Doručak.  Nakon doručka slijedi nastavak putovanja do luke u Đenovi. Po dolasku u luku slijedi ukrcaj na brod. Polazak na krstarenje u 18.00h. U periodu od nedjelje 31.03 do nedjelje 07.04  noću ćemo ploviti na relaciji Đenova – Napulj – Messina  – La Valletta – Barcelona – Marsej – Đenova, a danju fakultativno obilaziti ove gradove ili uživati na ovom brodu iz snova!

 

 1. DAN, 07.04.2019. (NEDJELJA), ĐENOVA – MILANO
  Nakon doručka slijedi iskrcaj u luci Đenova i vožnja autobusom do Milana. Po dolasku slijedi smještaj u hotel, a zatim fakultativni obilazak grada: Castello Sforzesco, via Dante, Teatro alla Scala, galeria Vittorio Emanuele II, Duomo, piazza del Duomo. Slobodno vrijeme u centru grada. Povratak u hotel u dogovoreno vrijeme. Noćenje.
 2. DAN, 08.04.2019. (PONEDJELJAK), MILANO – FRANCIACORTA – BOSNA I HERCEGOVINA
  Nakon doručka slijedi povratak prema Bosni i Hercegovini uz zaustavljanje u outlet village Franciacorta u blizini Breše (više na http://www.franciacortaoutlet.it/en/home) gdje možete pronaći radnje najvećih svjetskih robnih marki sa muškom, ženskom, dječijom i sportskom garderobom; igračke, stvari za kuću, šminku, poklone… Nastavak putovanja prema BiH preko Slovenije i Hrvatske.
 3. DAN, 09.04.2019. (UTORAK), BOSNA I HERCEGOVINA
  Dolazak u Sarajevo u ranim jutarnjim satima.

 

U cijenu je uključeno:
– Prijevoz modernim autobusom na relaciji Sarajevo-Đenova-Milano-Sarajevo,
– Jedno noćenje sa doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama u hotelu 3*/4* u okolini Verone 30.03.2019,
– Jedno noćenje sa doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama u hotel u 3*/4* u Milanu 07.04.2019,
– Krstarenje Mediteranom brodom MSC Bellissima u periodu 31.03-07.04.2019.g. na bazi usluge BELLA Expirience*
– Usluge pratioca/vodiča grupe tokom putovanja.

U cijenu nije uključeno:
– Lučke takse 280,00 KM,

– Brodska napojnica koja se plaća direktno na brodu u iznosu 10,00 eur po osobi po noći,
– Fakultativni (neobavezni) izleti , piće uz obroke na brodu i ostale usluge koje nisu precizirane programom,
– PZ osiguranje 22,00 KM za osobe do 60 godina, osiguranje od otkaza putovanja (nije obavezno, agencija ga preporučuje obavezno),
– Dodatno sjediste u autobusu 150,00 KM. Posebno zahtjevano sjediste u autobusu 100,00 KM. / limitiran broj

Termini