Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenu i raspoloživost kontaktirate agenciju

Položaj: Hotel se nalazi centru Kemera, 45km udaljen od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 196 soba.  184 standardne sobe (25-30m², 2+2pax), 8 porodičnih soba (30-35m², max.4pax), 4 sobe prilagodjene invalidima. Sve sobe imaju kupatilo/kada/tuš, fen, centralni klima klima uredjaj koji radi u zavisnosti od vremeskih uslova, ditektnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se plaća), sef (posebno se naplaćuje), tepih, satelitsku TV antenu i muzičke kanale, balkon, WI-FI internet.
Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užina, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera,  sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00. Posebno se naplaćuju strana pića, svježi voćni sokovi, mini bar u sobama, room service, sva flaširana pića, turska kafa, sva pića u disko klubu i vitamin baru ,A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća, sva pića i hrana na plaži.
Sadržaj: Glavni restoran, snack bar, Via Venete – italijanski A’la Carte restoran, barovi pored bazena, lobby bar. Doktor, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, trgovine, telefon, fax, internet café, rent a car posebno se naplaćuju.Wi-fi internet u lobiju i sobama se ne naplaćuje.
Plaža: Plaža je udaljena 600m od hotela, šljunkovita i pjeskovita, suncobrani, ležaljke se ne naplaćuju. Hotel organizuje shuttle servis do  plaže.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Sportovi na vodi, masaže i SPA centar, bilijar, posebno se naplaćuju.
Animacioni program tokom dana, večernji show. Mini klub za djecu od  04-12 godina.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Sportovi na vodi, masaže i SPA centar, bilijar, posebno se naplaćuju.
Animacioni program tokom dana, večernji show. Mini klub za djecu od  04-12 godina
www.vikingturizm.com

✔️ Trip advisor: 4.0 Very good
✔️Booking.com: 7.8