Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenu i raspoloživost kontaktirate agenciju
 • Položaj: Hotel se nalazi u centru Kemera, 55km udaljen od aerodroma Antalya.
  Smještaj: Hotel ima ukupno 73 standardne sobe (18-25m², 2+1pax).Sve sobe imaju kupatilo/tuš/kada, fen, split klima uredjaj, direktnu telefonsku liniju, sef (posebno se plaća), mini bar (sokovi i voda – obnavlja se dva puta sedmično), satelitsku TV, tepih, balkon. 
  Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, popodnevnu kafu, večeru, sva standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 23.00. Posebno se plaća: strana pića, hrana i piće u baru na plaži, sva pića nakon 23.00, sladoled, svježi voćni sokovi, turska kafa, flaširana pića.
  Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, bar pored bazena i na plaži. Doktor na poziv, vešeraj, telefon, fax, internet, frizer, trgovine posebno se plaćaju.WI-FI internet je uz doplatu.
  Plaža: Hotel je na plaži, šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju
  Sport i zabava: Otvoreni bazen sa dijelom za djecu, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Posebno se plaća: sportovi na vodi, masaža, bilijar.
  Zabavni program- dva puta sedmično muzika uživo.
 • http://www.valeribeach.com/tr
 • ✔️Usluga: All inclusive
 • ✔️ Trip advisor: 3.0 Average
 • ✔️Booking.com: 7.2