Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenu i raspoloživost kontaktirate agenciju
 • Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Goynuk, udaljen je 9 km od Kemera, 55 km od aerodroma Antalya.
  Smještaj: Hotel ukupno ima 267 soba rasporedjenih u glavnoj zgradi, annex dijelu i bungalovima. Standardne sobe (19-21m²;2+1 pax), standardne sobe u bungalovima (19-21m²;2+1 pax ), standardne sobe sa krevetima na sprat (19-21m²; spavaća soba sa krevetima na sprat, max 3+1 pax),  large sobe (40m2, anex zgrada, spavaća soba sa francuskim krevetom+ sofa za dvije osobe, kupatilo, max 3+1 pax), povezane porodične sobe (45m2, dvije sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 pax),junior porodične sobe (40m²; anex zgrada, jedna soba sa bračnim krevetom + dva kreveta koji su odvojeni kliznim vratima, kupatilo). Sve sobe imaju kupatilo/tuš, fen,centralni klima uredjaj koji radi u odredjenom periodu, u zavisnosti od vremenskih uslova i odluke hotelskog menadžmenta, laminat (ili keramički pod u prizemlju bungalova), direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se naplaćuje), sef (posebno se naplaćuju), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
  Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu,čaj, kafa, večera i kasna užina. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića između 10:00 i 24:00 se ne naplaćuju, užina na plaži od 10-17.00. Posebno se naplaćuju: piće i hrana nakon 24.00, A’la Carte restoran, strana pića-sokovi i alkoholna pića, flaširana vina, svježi voćni sokovi,energetska pića, piće u disko baru, mini bar u sobi, room service.
  Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A`la Carte restoran- italijanska kuhinja, lobby bar,  bar pored bazen, bar na plaži, vitamin bar, turski kafić i disko bar. Doktor, baby sitting, vešeraj, rent a car, frizer,  trgovine, telefon, fax, internet i PC igre se posebno naplaćuju. WI-FI u lobiju se ne naplaćuje.
  Plaža: Hotel posjeduje privatnu plažu, 180m udaljenu od hotela, (prelazi se preko ulice), šljunkovita i pjeskovita ,suncobrani, ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit.
  Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni, otvoreni bazen za djecu, tobogani, fitnes centar,tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, mini fudbal, stoni tenis se ne naplaćuju. Rasvjeta za tenis, masaža, bilijar, sportovi na vodi se posebno naplaćuju. 
  Zabavni program, takmičenja tokom dana, večernji show program. Mini klub za djecu do 04-12 godina, igralište i igre za djecu. 
  Hotel je renoviran 2012 godine.
   
  www.sherwoodhotels.com.tr
 • ✔️ Trip advisor: 4.5 Excellente
  ✔️ Booking.com: 7.4