Cijene na web stranici su informativnog karaktera, molimo da za konačnu/tačnu cijenu i raspoloživost kontaktirate agenciju
 • Položaj:  Hotel se nalazi u oblasti Göynük, 10 km udaljen od Kemera i  40km od    aerodroma  Antalya.
  Smještaj: Hotel ima ukupno 257 soba rasporedjenih u dva bloka. Standardne sobe (18 – 22m²), porodične sobe (25m2, jedna veća soba), sobe imaju pogled na planinu ili bazen, kupatilo/kada, fen, centralni klima uredjaj koji radi u odredjeno vrijeme, direktnu telefonsku liniju, mini bar (sokovi i voda), sef, tepih ili laminat, satelitsku TV antenu.
  Usluga: Fame style all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevnu užinu, ponoćna supa, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00., bar na plaži od 12.00-16.00. Posebno se naplaćuju: sva strana pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća, room service, hrana i piće nakon 24.00.
  Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani, snack bar pored bazena,lobby bar, bar na plaži od 10.00-18.00, english pub i beach disco bar. Trgovine, doktor ,sef, babysitting, vešeraj i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, PC igrice ,rent a car posebno se naplaćuju.WI-FI u lobiju hotela se ne naplaćuje.
  Plaža: Plaža je udaljena 90m od hotela (prelazi se preko ulice), šljunkovita, dušeci, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
  Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni sa bazenom za djecu, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, teniski teren, mini fudbal, stoni tenis se ne naplaćuju. Rasvjeta za tenis, masaža, bilijar, sportovi na vodi posebno se naplaćuju.  Mini klub za djecu sa igralištem i game room. Zabavni program tokom dana, večernji show program.

  www.famehotels.com
 •  ✔️Usluga: Fame style all inclusive
 • ✔️ Trip advisor: 4.5 Excellente
 • ✔️ Booking.com: 7.5